AZ IS-TEN MAGAD VAGY

Teremtőként mindig megmaradtál Egynek, bár nem akartál egyedül lenni.

Te, mint az Egy, az által tudod soknak láttatni magad, hogy megteremtetted az idő illúzióját. Nem csak létrehoztad, de uralod is az időt. Rájöttél arra, hogy az idő fonalán visszalépve ott találhatod magad, aki voltál, és így már ketten vagytok. Ezt végtelen számban megismételve végtelen számú önmagadat észlelheted. Habár a tükrökben soknak látod magad, azért Te csak Egy maradtál.

Akiket most magad körül látsz, az mind Te vagy, azok, akik voltál és azok, akik leszel, mivel az idő fonalába bárhol beléphetsz. Honnan tudod, hogy a körülötted levők közül kik képezik a múltadat és kik a jövődet?

Akiket el tudsz fogadni olyannak amilyenek, azok a múltad. Akiket tisztelni tudsz, azok a múltad. Akiket szeretni tudsz, azok a múltad. Akiket nem tudsz elfogadni olyannak amilyenek, akiket nem tudsz tisztelni, akiket nem tudsz szeretni, azok a jövőd. Ez azért van, mert a múltbéli önmagadat jobban el tudod fogadni, mint a jövőbenit.

Ha a másik negatív tulajdonságait már nem tartod vonzónak, az a múltad és ha viselkedése ellenére el tudod fogadni olyannak amilyen és nem gondolsz rá gyűlölettel, akkor biztos lehetsz benne, hogy azon a karakteren már túlléptél és már nem kívánod újból megélni.

Az egyedüli valóság a jelen, amelyet befele tekintve a létezés élményeként tapasztalsz. Kifele tekintve csak a múlt és a jövő illúzióját láthatod.

A magyar nyelv azért olyan fontos, mert ebben kódoltad le a teremtés titkát. Bármi, amit magad körül látsz AZ IS-TEN  MAGAD VAGY.

Oszd meg ezt a tudást minél szélesebb körben, hogy emlékeztesd erre múltbeli és jövőbeni önmagadat!